Wim & Joke's vakantie website

Fietsvakantie 2011: Argelès-Gazost - Maastricht
Dag 7 afstand: van: naar:
Zondag 31 juli 2011 0,0 km Vers Vers

Heerlijk even niet fietsen. We staan tegen een uur of 9 op, de uitgespoelde was van gisteren is al bijna droog. We ontbijten relaxed en gaan daarna brood en avondeten ophalen. We lummelen wat bij de tent met een kop koffie.

uitzicht vanaf tent

Na de lunch komen we in actie, we besluiten een wandeling te maken richting het noorden via een stukje GR46. We willen bij een uitzichtpunt uitkomen. Zonder wandelkaart is het even zoeken, waar we van de GR46 route af moeten. We zijn iets te ver gelopen/afgedaald. Nadat we het pad weer gevonden hebben klimmen we verder omhoog.

Uitzicht

We hebben een mooi uitzicht over het dal en kunnen op een gegeven moment de tent beneden zien staan. Als we weer terug zijn bij de tent, blijven we er nog een tijdje zitten. Tegen half vijf gaan we naar het terras van het hotel om een Leffe te drinken. Er hangt een thermometer, die geeft 29°C. aan. Dankzij een frisse wind voelt het nog lekker aangenaam. We lezen in het fietsboekje dat het in dit dal wel 38°C kan worden, dus we hebben niets te klagen. 's Avonds eten we bij de tent met een lokaal wijntje. Tegen 10 uur gaan we plat, morgen een zware dag met veel klimmen.

Uitzicht