Wim & Joke's vakantie website

Fietsvakantie 2016: Rondje zuid Engeland
Dag 7 afstand: van: naar:
Vrijdag 29 juli 2016 0,0 km Brading/Ryde (Isle of Wight) Brading/Ryde (Isle of Wight)

Relax dagje

Eindelijk, na zes dagen, uitslapen. Al komt van het uitslapen niet zo veel terecht omdat onze biologische klok al is aangepast aan de fietstijden. Maar relaxed opstaan lukt wel. Een uurtje later dan op de fietsdagen, ontbijten we. Na de was, gaan we tegen 12 uur op pad naar Sandown. De bus laat echter op zich wachten. De eerste lijken we gemist te hebben, de tweede blijkt te zijn vervallen en de derde komt vijf minuten te laat. Liften was wellicht efficiënter geweest, maar we zijn op weg. Al snel is duidelijk waarom de bus niet was gekomen. In het eerste dorpje heeft een verkeerongeval plaatsgevonden op de hoofdweg met file en een ontregelde busdienst tot gevolg.

Langs de boulevard

Tegen één uur zijn we alsnog in Sandown, waar we eerst even over de boulevard slenteren en bij een druk strandtentje besluiten te lunchen.

Lekker lunchen

We zitten op het terras uit de zon en wind en genieten van het biertje dat snel komt nadat we hebben besteld. De lunch zelf zal even duren, staat op de kaart vermeld.

Vogeltje

Na de lekkere verse lunch gaan we op cachejacht. We vinden een aantal geocaches, waarna we bij een winkel boodschappen halen voor de loungemiddag bij de tent.

Oude Rolls Royce

Camping: Whitefield Forest