Wim & Joke's vakantie website

Fietsvakantie 2016: Rondje zuid Engeland
Dag 27 afstand: van: naar:
Donderdag 18 augustus 2016 76,5 km Woodham Walter Ramsey

Uitfietsen

Ons laatste fietsdag, dat voelt altijd onwennig. De omgeving wordt eentoniger, veel graanvelden en veel verharde wegen.

Muur van stro

Maar Eric heeft er wel voor gezorgd dat we tot het einde verrassende stukjes mogen bewonderen. Enkele doorsteekjes zijn onverhard, en zonder deze route hadden we deze mooie stukjes niet gezien.

Mooi paadje

In Colchester maken we zelf een uitstapje. We hebben afgesproken met een oud-collega van Wim die geƫmigreerd is naar deze regio. Herinneringen worden opgehaald en toekomstplannen besproken. Na de heerlijke lunch fietsen we verder.

Langs River Colne

We hebben er geen rekening gehouden dat we alleen nog kleine plaatsjes tegen zouden komen en vers brood weleens lastig zou worden. Uiteindelijk fietsen we door naar Harwich om daar uiteindelijk brood te halen. We besluiten wel het stukje terug te fietsen naar de Pub met minicamping (tuin met tenten) om daar onze laatste avond te vieren. In de pub drinken we met enige weemoed een Pint. Op de tv (die zie je overal in pubs) zien we het weerbericht met een grootregenfront over de Cornwall. We tellen onze zegeningen, want het weer is ons 100% meegevallen. We eten een heerlijke pub maaltijd met een flink bord lekkere vis. Echt een aanrader om zo de vakantie af te sluiten.


hoogte profiel