Wim & Joke's vakantie website

DISCLAIMER
Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Joke & Wim aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van gebruik van de informatie die door middel van deze website is verkregen.

Indien u onverhoopt onjuiste of onvolledige informatie aantreft of niet werkende verwijzingen naar andere websites, zijn wij u zeer dankbaar als u hier melding van maakt bij de webmaster.
COPYRIGHT
Informatie op deze website mag worden gebruikt onder voorwaarde van bronvermelding en met de volgende beperkingen:

- Hyperlinks naar de website https://www.wikno.nl/ zijn van harte toegestaan mits duidelijk wordt aangegeven dat naar deze website verwezen/gelinkt wordt.

- Gehele of gedeeltelijke kopieën van https://www.wikno.nl/ gebruiken binnen eigen toepassingen voor niet-persoonlijk gebruik (website, cd-rom, intranet, print etc.) is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
PRIVACY
Gegevens die u op het gastenboek invult geeft u vrijwillig.
Het optionele e-mail adres zal alleen door www.wikno.nl gebruikt worden om u een reactie te sturen indien daar aanleiding toe is (bv. als u een vraag stelt).

Verder kunt u de cookie policy raadplegen betreffende de door ons gebruikte tracking en Google Adsense cookies.